Φωτογραφίες από τα βιβλία μου και την 'Αμυγδαλιά'

Όλα τα βιβλία της Τ. Μπούτου, επιλεγμένα τεύχη από τα Πειραϊκά Γράμματα, θεατρικές παραστάσεις, εκδηλώσεις, βραβεύσεις κ.α

.

.

.

Μικρό απόσπασμα από το νέο μου βιβλίο «Η Κίνα του 1978, Το μεγάλο ταξίδι της ζωής μου», από τις εκδόσεις Vivliologia (2015)

Κριτικές και αναφορές στο έργο της Τούλας Μπούτου

δείτε κι άλλες κριτικές εδώ

.

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Τιμητική πλακέτα στην Τούλα Μπούτου από τον Δήμαρχο Πειραιά



Απόσπασμα από το σχετικό Δελτίο Τύπου στην ιστοσελίδα του Δήμου Πειραιά http://www.pireasnet.gr/



O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΥ» 
Στην κατάμεστη αίθουσα του νεοκλασικού κτηρίου της οδού Κανθάρου, πραγματοποιήθηκαν χθες από το Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο, τα εγκαίνια της έκθεσης «Δημοτική Βιβλιοθήκη Πειραιά: Η Ιστορία ενός θεσμού».

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, τόνισε μεταξύ άλλων:
...


Όπως θα διαπιστώσετε από το πρόγραμμα που κρατάτε στα χέρια σας, γίνονται πολλαπλές εκδηλώσεις. Τόσο εδώ στην Κανθάρου, όσο και στο χώρο της Πινακοθήκης.
Πριν κλείσω το χαιρετισμό μου, θα ήθελα να αναφερθώ σε μια απόφασή που πήραμε.
Για πρώτη φορά, ο Δήμος Πειραιά τιμά τους Πειραιώτες ανθρώπους του Πνεύματος. Ανθρώπους που με το συγγραφικό τους έργο ξεχώρισαν.
Σε συνεργασία με τους φορείς του πόλης τιμούμε ανθρώπους ξεχωριστούς, πολίτες που έχουν στην καρδιά τους και στα χειρόγραφά τους, τον Πειραιά.
Τους ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας. Αυτό που κάνουμε για αυτούς είναι το λιγότερο.
Να είστε πάντα γεροί, πάντα φωτισμένοι, πάντα δημιουργικοί.
Καλή δύναμη σε όλους. Σας ευχαριστώ.

Στην συνέχεια, ο κ. Μιχαλολιάκος απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Γιάννη Χατζημανωλάκη, επίτιμο Πρόεδρο της Φιλολογικής Στέγης, Πειραιώτη με πλούσια κοινωνική και πνευματική δραστηριότητα, συγγραφέα 16 βιβλίων.
Επίσης, ο κ. Μιχαλολιάκος απένειμε τιμητική πλακέτα και στην κα Τούλα Μπούτου, γιατρό, που παράλληλα ασχολήθηκε και με τη λογοτεχνία. Για το έργο της, έχει συχνά διακριθεί και τιμηθεί.
...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου