Φωτογραφίες από τα βιβλία μου και την 'Αμυγδαλιά'

Όλα τα βιβλία της Τ. Μπούτου, επιλεγμένα τεύχη από τα Πειραϊκά Γράμματα, θεατρικές παραστάσεις, εκδηλώσεις, βραβεύσεις κ.α

.

.

.

Μικρό απόσπασμα από το νέο μου βιβλίο «Η Κίνα του 1978, Το μεγάλο ταξίδι της ζωής μου», από τις εκδόσεις Vivliologia (2015)

Κριτικές και αναφορές στο έργο της Τούλας Μπούτου

δείτε κι άλλες κριτικές εδώ

.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

«Μια αμυγδαλιά… άνθισε» στο Αίθριο του Δήμου Κηφισιάς


«Μια αμυγδαλιά… άνθισε» στο Αίθριο του Δήμου Κηφισιάς

DSC_0004[1]
Μια άρτια καλοστημένη θεατρική παράσταση βασισμένη στο βιβλίο της Τούλας  Μπούτου, φώτισε με εκπληκτικό τρόπο την πολύπλευρη προσωπικότητα του μεγάλου μας λυρικού ποιητή πεζογράφου και διηγηματογράφου Γεωργίου Δροσίνη στις 9 Σεπτεμβρίου στο κατάμεστο και πάλι Αίθριο του Δήμου Κηφισιάς.
Ο ίδιος ο Δροσίνης είχε δηλώσει πως «δεν έγραψα τίποτε που δεν έζησα» κι ότι έζησε, ότι τον συγκίνησε θέλησε να μας το μεταδώσει με απλές λέξεις και ξεκάθαρες έννοιες όπως η προικισμένη συγγραφέας Τούλα Μπούτου.
Ο Μανώλης Δεστούνης ερμήνευσε τον ποιητή Δροσίνη με αυθεντικό και ρεαλιστικό τρόπο, αποδίδοντας τον χαρακτήρα και τις ιδέες  του μεγάλου μας πνευματικού ηγέτη.
Η εξαίσια θεατρική παράσταση πλαισιωμένη από άξιους ηθοποιούς που κατάφεραν με τον δικό τους τρόπο να μας μεταφέρουν στον κόσμο του Δροσίνη και στο χρόνο της αναμονής του μεγάλου του ταξιδιού.
Στην πάντα ανθισμένη του αμυγδαλιά, όπως παρέμεινε μέχρι τέλους ανθισμένη η καρδιά του ποιητή έτοιμη να δώσει καρπούς κυρίως στα παιδιά που πίστευε και λάτρευε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου