Φωτογραφίες από τα βιβλία μου και την 'Αμυγδαλιά'

Όλα τα βιβλία της Τ. Μπούτου, επιλεγμένα τεύχη από τα Πειραϊκά Γράμματα, θεατρικές παραστάσεις, εκδηλώσεις, βραβεύσεις κ.α

.

.

.

Μικρό απόσπασμα από το νέο μου βιβλίο «Η Κίνα του 1978, Το μεγάλο ταξίδι της ζωής μου», από τις εκδόσεις Vivliologia (2015)

Κριτικές και αναφορές στο έργο της Τούλας Μπούτου

δείτε κι άλλες κριτικές εδώ

.

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ "ΜΥΣΤΙΚΟΥ"








Στο θέατρο Μπροντγουαίη, το βράδυ της Δευτέρας, 10/11, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Μυστικό». Στη σκηνή, δύο ζευγάρια που τα ενώνει (ή τα χωρίζει;) ένα ένοχο μυστικό. Όταν αυτό αποκαλύπτεται, μια 25χρόνη φιλία κλονίζεται και ανατρέπονται τα πάντα. Ένα έργο για τον έρωτα, τα λάθη, τα αδιέξοδα, τα ένοχα πάθη, το τίμημα του ψέματος και τη δύναμη της αγάπης.
Άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο, που παρακολούθησαν την παράσταση, επεσήμαναν την επικαιρότητα ενός τέτοιου έργου, σε καιρούς που ψευτοζούν τα ακέραια συναισθήματα.
Σπύρος Φωκάς, Μανώλης Δεστούνης, Ιλιάς Λαμπρίδου, Χρήστος Φωτίδης, Kυριακή Γάσπαρη, Ελευθερία Πατρικαρέα και Κατερίνα Ροδίτη, αμέσως μετά το χειροκρότημα, έγιναν μια παρέα με τον κόσμο, στο φουαγιέ του θεάτρου.
Η θεματολογία που τροφοδοτεί τη δημιουργία, εδώ και χιλιάδες, χρόνια είναι ίδια. Το ίδιο και οι άνθρωποι. Και οι μεν και οι δε.
Σ' αυτό συμφώνησαν όλοι.
 Χ.


*Το «Μυστικό» της πολυβραβευμένης Αριστέας Μπούτου παρουσιάζεται στο θέατρο Μπροντγουαίη, σε σκηνοθεσία Βασίλη Πλατάκη, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου