Φωτογραφίες από τα βιβλία μου και την 'Αμυγδαλιά'

Όλα τα βιβλία της Τ. Μπούτου, επιλεγμένα τεύχη από τα Πειραϊκά Γράμματα, θεατρικές παραστάσεις, εκδηλώσεις, βραβεύσεις κ.α

.

.

.

Μικρό απόσπασμα από το νέο μου βιβλίο «Η Κίνα του 1978, Το μεγάλο ταξίδι της ζωής μου», από τις εκδόσεις Vivliologia (2015)

Κριτικές και αναφορές στο έργο της Τούλας Μπούτου

δείτε κι άλλες κριτικές εδώ

.

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΟ 'ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ' ΤΟ "ΚΑΜΠΑΡΕ... ΕΛΛΑΣ"!




"ΚΑΜΠΑΡΕ... ΕΛΛΑΣ
ΝΑ ΚΛΑΙΣ Ή ΝΑ ΓΕΛΑΣ!"
 
Μια επιθεώρηση που ανεβαίνει στα κλασικά πρότυπα της παλιάς καλής επιθεώρησης, με νούμερα και κωμικά σκετς που βγάζουν άφθονο γέλιο, σατιρίζοντας τα σημερινά πολιτικά τεκταινόμενα και όχι μόνο, καθώς και τα προβλήματα που περνάμε. 

Ένα ατόφιο λαϊκό θέαμα, που βλέποντάς το, κατανοείς και από που ακριβώς προήλθαν όλα τα μετέπειτα, τηλεοπτικά κυρίως, κλισέ. Ένα αγνό και αθώο είδος θεάτρου, κομμάτι κι αυτό ενός λαϊκού νεοελληνικού πολιτισμού που περιθωριοποιήθηκε μέσα στα χρόνια και εκχυδαΐστηκε. 

Η "Βιολετέρα" (νούμερο του Κώστα Πρετεντέρη που πρωτόπαιξε η Γεωργία Βασιλειάδου το 1960), ο "Μπεκρής" του Κυριακού και του Μακρή, "Τα μπουλούκια" του Μίμη Τραϊφόρου το "Ελλάς Ηρώων χώρα" του Γεώργιου Σουρή, μπλεγμένα με σύγχρονα κομμάτια που σατιρίζουν την Μέρκελ και την σημερινή κατάσταση του Έλληνα! 


Σκηνοθεσία: Βασιλης Πλατακης
Μουσική: Άκης Φλωρεντής

Παίζουν: Μανώλης Δεστούνης, Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, Γιάννης Κωσταράς, Πολυτιμη Καλομοιρη, Ανδριαννα Ρωμανου, Στελλα Σειραγακη και η Άννα Μαρία Βιδάλη


από 8 ΜΑΡΤΙΟΥ ως 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 
Ημέρες: ΣΑΒΒΑΤΟ 18:30 - ΚΥΡΙΑΚΗ 19:00 


Εισιτήριο:  Γενική είσοδος 15 ευρω -  φοιτητικά - παιδικά - γκρουπ: 8 ευρω – άνεργοι 5 ευρω


Διάρκεια: 100 ΛΕΠΤΑ 


Θεατρο ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ 
Πατησιων και Αγιου Μελετιου 61α Σταση Κεφαλληνιας

τηλ. 210 8620231

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου