Φωτογραφίες από τα βιβλία μου και την 'Αμυγδαλιά'

Όλα τα βιβλία της Τ. Μπούτου, επιλεγμένα τεύχη από τα Πειραϊκά Γράμματα, θεατρικές παραστάσεις, εκδηλώσεις, βραβεύσεις κ.α

.

.

.

Μικρό απόσπασμα από το νέο μου βιβλίο «Η Κίνα του 1978, Το μεγάλο ταξίδι της ζωής μου», από τις εκδόσεις Vivliologia (2015)

Κριτικές και αναφορές στο έργο της Τούλας Μπούτου

δείτε κι άλλες κριτικές εδώ

.

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Αξέχαστη βραδιά στο ξενοδοχείο Mistral




Η Βάνα Χαραλαμποπούλου, η κόρη της αξέχαστης Εφόρου Καλλιτεχνικού του Πειραϊκού Συνδέσμου, Πίτσας Χαραλαμποπούλου μας χάρισε άλλη μια αξέχαστη βραδιά στο roof garden του ξενοδοχείου Mistral στην Καστέλλα, την Τετάρτη το βράδυ στις 18 Ιουνίου. Η προσέλευση του κόσμου που πλαισίωσε αυτή την εκδήλωση ήταν μεγάλη και ενθουσιώδης όπως πάντα.

Την καλλιτεχνική ομάδα αποτελούσαν: Οι Κεφαλλονίτες καλλιτέχνες Σπύρος και Μάκης Καραβιώτης και οι φίλοι τους Γρηγόρης Βλαχούλης στο αρμόνιο και Μάκης Καρακανάς στο μπουζούκι που δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να μας διασκεδάζουν με τα εκλεκτότερα τραγούδια κυρίως ελλήνων σπουδαίων συνθετών. Ο Μάκης Καραβιώτης μας ξάφνιασε ευχάριστα με την σπουδαία φωνή τενόρου που διαθέτει.

Τραγούδια που μας ενέπνεαν να ακολουθούμε κι εμείς με όσες φωνητικές δυνατότητες είχαμε αλλά και με χορούς και πολύ κέφι.

Δεν καταλάβαμε για πότε πέρασε η ώρα. Θέλουμε να επισημάνουμε πως αξίζει αυτοί οι καλλιτέχνες να γίνουν ευρύτερα γνωστοί στο πειραϊκό κοινό γιατί έχουν να δώσουν ακόμα πολλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου