Φωτογραφίες από τα βιβλία μου και την 'Αμυγδαλιά'

Όλα τα βιβλία της Τ. Μπούτου, επιλεγμένα τεύχη από τα Πειραϊκά Γράμματα, θεατρικές παραστάσεις, εκδηλώσεις, βραβεύσεις κ.α

.

.

.

Μικρό απόσπασμα από το νέο μου βιβλίο «Η Κίνα του 1978, Το μεγάλο ταξίδι της ζωής μου», από τις εκδόσεις Vivliologia (2015)

Κριτικές και αναφορές στο έργο της Τούλας Μπούτου

δείτε κι άλλες κριτικές εδώ

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Κριτικές για τις "Αναπάντεχες κλήσεις" στο Θέατρο ΕΛΠΙΔΑΣ


Η παράσταση “Αναπάντεχες Κλήσεις” στο Θέατρο ΕΛΠΙΔΑΣ έχει μεγάλη επιτυχία και πολύ καλές κριτικές από το κοινό. Δεν υπάρχει ούτε μια κριτική ενάντια στο έργο. Οι παραστάσεις συνεχίζονται με την προσμονή της πλατύτερης αναγνώρισης του κοινού. Είναι ένα έργο με μηνύματα κοινωνικά της εποχής μας, με πολύ ενδιαφέρουσα πλοκή και πράγματι με μια αναπάντεχη λύση των προβλημάτων αυτών. 

Αναφέρονται ενδεικτικά μερικές από τις εξαιρετικές κριτικές, που έχει πάρει η θεατρική παράσταση ως τώρα, μέσω σελίδων του Θεάτρου στο διαδίκτυο όπως για παράδειγμα την Θεατρομάνια:

  • ΜΠΑΜΠΗΣ:  Η παράσταση είναι εξαιρετική. Θα μπορούσα να πω πως είναι ένας ύμνος στην αισιοδοξία....

  •      ΚΥΡΙΑΚΟΣ:  Πολύ καλή παράσταση, γεμάτη ανθρωπιά και ευαισθησία. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της, ιδιαίτερα εύσημα στον Κο Δεστούνη που υπηρετεί ακόμη και σε αυτήν την ηλικία τη τέχνη.

  • ·  ΣΤΕΦΑΝΟΣ:  Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΛΛΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ.

  • ·  ΑΓΑΘΗ:  ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΔΟΣΜΕΝΗ, ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΥ ΝΟΗΜΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΑΛΛΙΩΣ, ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΗΘΟΠΟΙΙΑ.

  • ·     ΝΕΚΤΑΡΙΑ:  Είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε μια πολύ όμορφη και βαθιά παράσταση. Αξίζει πραγματικά να την δει κανείς, καθώς ιδιαίτερα στη χώρα μας και στη γκρίζα εποχή μας δίνει με τον τρόπο της έναυσμα για ελπιδοφόρες σκέψεις και για μια διαφορετική αντιμετώπιση των προβλημάτων της ζωής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου