Φωτογραφίες από τα βιβλία μου και την 'Αμυγδαλιά'

Όλα τα βιβλία της Τ. Μπούτου, επιλεγμένα τεύχη από τα Πειραϊκά Γράμματα, θεατρικές παραστάσεις, εκδηλώσεις, βραβεύσεις κ.α

.

.

.

Μικρό απόσπασμα από το νέο μου βιβλίο «Η Κίνα του 1978, Το μεγάλο ταξίδι της ζωής μου», από τις εκδόσεις Vivliologia (2015)

Κριτικές και αναφορές στο έργο της Τούλας Μπούτου

δείτε κι άλλες κριτικές εδώ

.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Νέες κριτικές για τις "Αναπάντεχες κλήσεις"


Οι κριτικές για την θεατρική μας παράσταση "Αναπάντεχες κλήσεις" στο Θέατρο Ελπίδας όλο και περισσότερες! Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που και μέσα από site του θεάτρου κάνει τόσο θετικά σχόλια!!

Οι νέες κριτικές από το site θεατρομάνια είναι:

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ (25 Ιανουαρίου 2017)
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΡΥΦΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ!!Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ.... ΜΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ,ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ, ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ,...ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΜΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ!!!ΥΠΕΡΟΧΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΣΤΟΥΝΗΣ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ....ΓΕΛΑΣΑ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ (23 Ιανουαρίου 2017)
Μια πολύ καλή παράσταση που μας προβληματίζει για τα σημερινά οικονομικά προβλήματα. Μας δίνει μια λύση αν όλα τα δούμε διαφορετικά και χαλαρώσουμε λίγο όλα αλλάζουν! Πολύ καλοί όλοι οι ηθοποιοί! Μια παράσταση σε ένα μικρό θέατρο που μας γέμισε ελπίδα και αισιοδοξία!

ΒΑΣΙΛΗΣ (21 Ιανουαρίου 2017)
Ηταν μια γροθιά στο στομάχι για αυτά που βιώνει μια σημερινή ελληνική οικογένεια.
Φτώχια, απελπισία και χωρίς ίχνος αισιοδοξίας για το μέλλον. Στο τέλος η συγγραφέας περνάει μηνύματα αισιοδοξίας για το πώς πρέπει ν’ αντιπετωπίζουμε την δύσκολη καθημερινότητα.
Συγχαρητήρια στους ηθοποιούς και ιδιαίτερα στον κ. Δεστούνη για τις ερμηνείες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου